Yaşadığı maddi -manevi sorunlar nedeniyle sezon öncesinde genç bir kadro kuran ve etkili noktalara etkili transfer yapamayan Zonguldakspor devre arasında şartlarını zorluyor.
Teknik Direktör Serkan Afacan ve A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ara transfer dönemini iyi değerlendirerek play-off yolunda önemli futbolcuları Zonguldakspor'a kazandırmaya çalışıyor.
İLK HEDEF SANTRAFOR
Zonguldakspor TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'un 23 yaşındaki forvet oyuncusu Bertuğ Bayar ile bir görüşme yaptı. 2022 yılına kadarAkhisarspor ile sözleşmesi olan golcü Bertuğ Bayar'ın transfer için yeşil ışık yaktağı öğrenildi. Bonservis sorununun çözülmesi halinde Bertuğ kırmızı-lacivertli formayı giyecek, ancak kırmızı-lacivertli ekip bonservis bedeli ödemek istemiyor. Sorun çözülmemesi halinde ise transfer yatacak.
Balkan Yeşilbağlarspor altyapısında yetişen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Bertuğ Bayar, Balkan Yeşilbağlar kulübünde futbola başladıktan sonra sırasıyla Kartalspor, Amed Sportif Faalieytleri, Tuzlaspor, Ci Grup Bucaspor, Şile Yıldızspor'ta futbol oynadı. Bertuğ TFF 1.Ligde 2, TFF 2.Ligde 26, TFF 3.Ligde 33 ve Türkiye Kupasında ise 12 maçı bulunuyor. Genç Forvet oyuncusu Bertuğ Bayar'ın bu maçlarda toplamda 55 gol atma başarısı gösterdi.

Editör: Pusula Gazetesi