Türkiye Banyar Türkiye Birinci Futbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek. 12.00'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden eflatun-beyazlı ekip alt sıralardan kurtularak daha yukarılara tırmanmak istiyor.
Güçlü rakibi Beşiktaş karşısında taraftarının da desteği ile 3 puanla ayrılmanın planlarını yapan Ereğli Belediyespor'da antrenör Faruk Varlık sporcularını bu kritik ve zorlu maça motive ediyor. Ereğli Belediyespor'da teknik heyet, Beşiktaş'a sürpriz hazırladı, hedef mutlak galibiyet.
Ereğli Belediyespor ligde oynadığı son maçta deplasmanda Keçiburnuspor'a 3-2 mağlup oldu. Beşiktaş ise sahasında Konak Belediyespor'u 3-2 yenmeşi başardı.
Eflatun-beyazlı temsilcimiz zorlu Beşiktaş maçı öncesinde oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak topladığı 8 puanla 8'nci sırada bulunuyor. Temsilcimiz 7 maçta rakip kaleleri 14 kez havalandırırken, kalesinde ise 23 gol gördü. Şampiyonluk mücadelesi veren rakip Beşiktaş ise 7 maçta 6 galibiyet ve bir de yenilgi aldı, 18 puanla ikinci sırada bulunuyor. Siyah-beyazlılar 29 gol attı, kalesinde 8 gol gördü. Alg spor ise oynadığı tüm maçları kazanarak 21 puanla liderliğini sürdürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi