28. Bartın Kültür, Sanat, Turizm ve Çilek Festivali kutlamaları kapsamında resim sergisi açıldı. Bartın Belediyesi Resim Grubu tarafından düzenlenen resim sergisi eski Belediye Hizmet Binası&8217;nda açıldı. Dün öğleden sonra yapılan açılışa Belediye Başkanı Cemal Akın, Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yüzü aşkın eser sergilendi


Açılış kurdelesini Belediye Başkan Cemal Akın ile Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay&8217;la birlikte Bartın Belediyesi Resim Grubu Kurs Öğretmeni Aysun Eskin kesti. Bartın Belediyesi Resim Grubu sergisinde 26 bayanın yüzü aşkın eseri görücüye çıktı.


Resimler ilgiyle incelendi


Protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da sergiye büyük ilgi gösterdi. Sergilenen eserler beğeniyle incelendi. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, sanata ve kültüre destek vermeye devam edeceklerini belirterek, serginin Bartın&8217;a hayırlı olması temennisinde bulunarak, bu tür etkinliklerin daimi olmasını diledi.

Editör: Pusula Gazetesi