Pazar günü saha ve seyircisi önünde BAL 10. Grup lideri Alemdağ'ı konuk edecek olan Devrek Belediyespor güçlü rakibi karşısında kazanmanın planlarını yapıyor. Uzun süredir kazanamayan temsilcimiz Devrek şeytanın bacağını kırıp alacağı galibiyetle lige yeni bir renk getirmek istiyor.

Geçtiğimiz haftayı Bursa Zaferspor karşısında aldığı 2-0'lık mağlubiyetle kapatan Devrek Belediyespor, bu hafta ise kendi sahasında zorlu bir müsabakaya çıkacak. Devrek Belediyespor, saha ve seyircisi önünde 37 puanla lider 1877 Alemdağspor'u konuk edecek.

Devrek Belediyespor rakibi Alemdağ'ı kanatlardan hızlı futbolcuların getirdiği toplarla vurarak imha etmeyi planlıyor.

HAKEM BURSA BÖLGESİ'NDEN

Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda saat 14.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Bursa Bölgesel Hakemi Veysel Karani Özkan yönetecek. Bölgesel Yarımcı Hakemler Melih Uslu ve Murat Şimşek ise Devrek Belediyespor- 1877 Alemdağspor karşılaşmasında Özkan'ın yardımcılığını yapacak. Bursa Bölgesel Hakemi Alper Cesur ise zorlu müsabakada dördüncü hakem olarak yer alacak.

TARAFTARIN DESTEĞİ BEKLENİYOR

Devrek Belediyespor Pazar günü oynayacağı Alemdağ maçında taraftarın tribünü doldurması ve 90 dakika desteğini bekliyor. Taraftar baskısı ile lider Alemdağ'ı yenmenin planlarını yapan Devrek Belediyespor son hazırlıklarını yaptı, maç saatini bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi