Gümüşhane´ de düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası&[#]8217;nda final oynayan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, finalde karşılaştıkları Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu ile normal süresi 1-1 tamamlandı. Penaltılara kadar giden karşılaşmada Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, Amasya Yeşilırmak ilköğretim Okulu´na 7-6 mağlup olarak ikinci oldu.
Sekiz bölgenin birincilerinin mücadele ettiği Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonası&[#]8217;nın 2.´si Atatürk İlköğretim Okulu kız öğrencileri, sabah saatlerinde okul önünde kendileri için hazırlanan törenle karşılandılar. Türk Bayraklarının açıldığı törende davul zurnada coşkuya eşlik etti.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin´de Türkiye Şampiyonası&[#]8217;nın 2.´lerini çiçekle karşıladılar.
Başarılı sporcular arkadaşları ile büyük mutluluk yaşarken bazı öğrenciler ve öğretmenlerde gözyaşlarını tutamadı.
Anı fotoğrafının çekilmesinin ardından takımın başında bulunan Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nilgün Altuntaş, çok emek verdiklerini ve başarılı olduklarını söyledi.
Altuntaş "Bu başarıyı okulumuza kazandıran öğrencilerimle gurur duyuyorum.
Finalde çok iyi mücadele ettik. Ama penaltılarda elendik.
Aldığımız başarıdan da mutluluk duyuyoruz. Bize destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan´da doğduğu memleket Gümüşhane´de doyduğu ilçe Ereğli´nin başarılı sporcularını ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve başarının ardından bu mutluluğunun ikiye katlandığını dile getirdi.
Editör: Pusula Gazetesi