TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü deplasmanda Ergün Penbe'nin çalıştırdığı Tarsus İdmanyurdu'na konuk olmuş ve ilk yarısı 5-1 biten karşılaşmadan 7-1 gibi tarihi bir hezimetle ayrılmıştı. Bu skor kırmızı-lacivertli renklerine gönül verenleri derinden üzdü.

BÜYÜK KESİM HEZİMETİ KABULLENMEDİ
Zonguldakspor'ta camianın büyük bir kısmı Kulüp Başkanı Süleyman Caner de dahil olmak üzere skoru kabullenmedi, Zonguldakspor'a böyle bir skorun yakışmayacağı görüşünde birleşti. Bazı kesimler ise "Olur böyle şeyler" gözüyle baktı.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR HEZİMETİ DEĞERLENDİRDİ
Zonguldakspor ilk yarının son maçında sahasında Afjet Afyonspor'u konuk edecek. Bu maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Serkan Afacan ve futbolcular 16.00'da Fener Sahası'nda yapılan idmana gelmeden önce toplantı yaparak 7-1'lik skoru değerlendirdiler.

FATURAYI KİM, KİME KESTİ

Teknik Direktör Serkan Afacan ile futbolcular arasında yapılan ve uzun süren toplantıda 7-1'lik ağır faturanın kime kesildiği bilinmiyor. Toplantıda kim kimi suçladı, kimin bu hezimette suçu var, toplantıda konuşulanlar kapalı kapılar ardında kaldı.

Fener Sahası'nda gerçekleştirilen idmana ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldaksporlu futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idmanın ardından futbolcular dinlenmeye çekildi.

Editör: Pusula Gazetesi