Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta Zonguldak'ı temsil eden Devrek Belediyespor'un ligdeki çıkışı devam ediyor. Sezon öncesinde mütevazi bütçesiyle genç ve dinamik bir takım kuran kırmızı-beyazlı ekip yönetim, Teknik Direktör İlhan Özer nezaretinde lige kötü başlamasına rağmen son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle taraftarının alkışını almaya devam ediyor.

Devrek Belediyespor ligin 12'nci haftasında Eskişehir deplasmanında Yunusemrespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk yarısı 0-0 biten maçtan ikinci yarı attığı golle çok kritik bir galibiyet alan Devrek Belediyespor bu galibiyetle puanını 19'a yükseltti.

EREĞLİ İLE PUAN FARKINI 5'E ÇIKARDI
Kırmızı-beyazlı ekip aldığı bu kritik galibiyetle bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ile arasındaki puan farkını da 5'e çıkardı. Hedefi ligi Ereğli Belediyespor'un üzerinde tamamlayarak play-out maçı oynamak isteyen Devrek Belediyespor hedefine adım adım ilerliyor.

SIRADAKİ RAKİP HAYMANA BELEDİYE
Temsilcimiz Pazar günü ilk yarının son maçında Haymana Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını bugün başlayacak olan kırmızı-beyazlı ekip devreyi de 3 puanla tamamlayıp 22 puan hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi