18 Mayıs Salı günü Bartın merkezde alışveriş yaparken kaçırıldığı iddia edilen 23 yaşındaki S. Ç. adlı kızdan bir haftadır haber alınamadığı bildirildi. Eski sevgilisi tarafından kaçırıldığı öne sürülen genç kızın kardeşi Serkan Ç., ablasının hayatından endişe ettiğini söyledi. Serkan Ç, &8220;Ablam 18 Mayıs Salı günü Bartın merkezde alış veriş yaparken kaçırıldı. Kaçıran kişi ile daha önceden arkadaşlıkları olmuş ama daha sonra ayrılmışlar. Kaçıran kişi artık ayrılmayı guruna mı yediremedi bilmiyoruz ama ablamı zorla kaçırmış&8221; dedi.


Evi aradı, beni kaçırdılar dedi


Serkan Ç. &8220;Ablamın zorla kaçırıldığı belli. Evi aradı ve beni zorla kaçırdılar dedi. Bir haftadan beri ablamdan bir haber yok. Biz kaçıranların yakınlarıyla görüştük ama hala ablam ortada yok. Hafta sonuna kadar bekledik. Evimize davet ettik. Anlaşalım ve nikâhlarını kıyalım diye konuştuk ama gelmediler. Bizi haberdar etmediler. Ablamın canından endişe ediyorum&8221; dedi.


4 yıl önce annem de kaçırıldı


Serkan Ç, &8220;4 yıl önce aynı şekilde annem de kaçırıldı. Cesedini bile bulamadık. Sadece kafatası bulanabildi. Ben aynı şeyin ablamın başına da gelmesinden korkuyorum. Kaç gündür bekliyoruz. Bir sonuç alamadık. Her yere başvurduk. Başımızda babamız da yok. Babam da annemden 5-6 ay sonra vefat etti. Biz ortada kaldık&8221; diye konuştu.


Kaçıranlar karşı köyde iddiası


Serkan Ç. &8220;En sonunda olayın basına yansımasını istedik. Biz Doğaşı köyünde ikamet ediyoruz. Kaçıran kişi de bizim karşı köyümüz olan Gencali köyünde. Ablam 23 yaşında. Zaten ablam başka biriyle nişanlanacaktı. Her akşam saat 10.00 sıralarında 3 araba yakalanmamak için ablamın yerini değiştiriyorlar. Bu olayın kötü yerlere varmasından çekiniyoruz&8221; ifadesini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi