TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakpor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner 5 haftalık aradan sonra gelen 3-0'lık Başkent Akademi maçına değindi, kentin ileri gelenlerine seslenerek takıma destek istedi.

Zonguldakspor Kulüp başkanı Süleyman Caner "Bir kaç haftadır galibiyeti bulamıyorduk. Hem takımın hem de taraftarın morali bozuktu. Ama müsabaka ile bu sıkıntıyı aştık. Çocuklar 3 puanı almayı başardılar. Her zaman ufak tefek hatalar olabilir. Bu haftaları takım aşacaktır. Başkent Akademi karşısında aldığımız galibiyetle bu sıkıntılı dönemi atlattık. Önümüzde 2 maç kaldı ilk yarı için. Onlardan da 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Bu şekilde ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Bütün amacımız bu" ifadelerini kullandı.

"MADDİ AÇIDAN SIKINTILARIMIZ VAR"

Başkan Süleyman Caner, maddi olarak sıkıntıları olduğunu belirterek reklam konusunda kentin duyarsız olduğunu söyledi. Başkan Caner "Sahamızda 1 tane reklam var numune olarak. Westalife'a teşekkür ediyorum. Bu durum benim için hem sevindirici hem üzücü. Böyle bir kentte, madencinin ve iş adamının olduğu şehirde, şanlı Zonguldak'ta Zonguldakspor'un sahasında 1 tane reklam var. Bu takımın sahipsizliğinin çok açık göstergesi. Anlayan anlar." ifadelerine yer verdi.

TARAFTAR İÇİN OTOBÜS İSTEDİ

Başkan Caner kente seslenerek taraftarın Tarsus'a gitmesi için otobüs desteğinde bulunarak şöyle konuştu: "Böyle soğuk havada takımını yalnız bırakmayan tüm taraftara çok teşekkür ediyorum. Önümüzde Tarsus İdman Yurdu maçı var. Buradan o duyarsızlara yani desteklemeyenlere sesleniyorum, bu takımın taraftarı Tarsus'a gitmek istiyor. Eğer destek olurlarsa Tarsus'a bir otobüs kaldıracağız"

Editör: Pusula Gazetesi