Yolda kalmak gibi bir durumla karşılaşan kişi öncelikle oto kurtarıcı çağırırken dikkat etmesi gereken faktörler bulunmaktadır.

Dikkat Edilmesi Gereken Faktörler

Öncelikle çağıracağız oto kurtarıcı firmasının kaliteli bir hizmet sunması ve son teknoloji ekipmanlara sahip olması gereklidir. Bildiğiniz gibi kaza geliyorum demez bundan dolayı böyle durumlarda sizlere kusursuz bir hizmet verebilmesi gereklidir. Bununla birlikte seçtiğiniz oto kurtarıcı firmasının en kısa sürede sizlere ulaşım sağlaması gerekmektedir.

Yukarıdaki önemli noktaların yanı sıra seçtiğiniz firmanın ulaşılabilirliği oldukça önemlidir. Bu firmanın 7/24 aktif bir şekilde ulaşım hattının bulunması gerekiyor. Oto kurtarma sektöründe gerçekten kaliteli bir şekilde hizmet veren firmalar size daima başarılı hizmetler ve abartısız fiyatlar sunacaktır. Son olarak oto kurtarma hizmeti alırken sigorta konusuna çok dikkat edilmesi gereklidir. Başta birçok firmanın görmezden geldiği bu konunun önemi oldukça fazladır.

Oto kurtarma alanında sizler için en iyi seçenek kendini kanıtlamış, birçok müşteri memnuniyeti elde etmiş firmaları talep etmek olacaktır. Sizlerde oto kurtarıcı çağırırken yukarıda verilen önemli noktaları mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

Bununla birlikte iletişime geçtiğiniz firmaya bulunduğunuz konum, aracınızın bilgileri ve biliyorsanız arıza durumunu karşınızdaki firma ile paylaşmanız oldukça önemli bir konudur. Çünkü oto kurtarma firmaları bu bilgiler doğrultusunda sizler için uygun olan aracı ve ekipmanı belirleyerek konumunuza ulaşım sağlanmaktadır.

Sigorta İşlemi Nedir?

Oto kurtarma firmalarından hizmet alacaksanız bu sigorta işlemi sizin için çok önemli olmaktadır. Çünkü bu hizmet sayesinde aracınızı koruma durumu elde ediyorsunuz. Bu durumu daha da açacak olursak oto kurtarma firması tarafından araç sigortası talebinde bulunmanız oluşabilecek mağduriyeti önlemek açısından oldukça önemli olmaktadır.

Birçok oto kurtarma firması bu durumu göz ardı ederek sigorta yapmıyor ancak bunun sonucunda eğer oto kurtarma firması tarafından bir hasar meydana getirilir ise bu durumda maalesef sigortanız olmadığı için sizlerin maddi açıdan daha büyük bir zarar ile karşılaşmanız kaçınılmaz olacaktır.

Bu durumdan dolayı mutlaka sigorta işlemi talep etmeniz gerekiyor. Bunu asla ihmal etmemelisiniz. Oto Kurtarıcı Firması Beklerken Yapılması Gerekenler

Oto kurtarma firmasını beklerken eğer imkanınız var ise aracınızı kenara çekin. Eğer imkanınız bulunmuyor ise kaza veya arıza olduğunu belirtmek için etrafa emniyet şeridi koyunuz ve dörtlü ışıkları yakıp bir sorun olduğunu diğer araçlara yansıtın. Son olarak eğer renkli, fosforlu yelek gibi eşyalarınız bulunuyor ise bunları giyerek etraftaki araçların dikkatini çekin. Bu durum diğer araçların sizi fark ederek kaza gibi durumlar yaşanmasını önleyecektir.

Sakarya oto kurtarıcıları için bu linke, sakarya vinç kiralama firmaları için bu linke tıklayabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi