Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türkiye Büyük Millet Meclisi&8217;nde kabul edilen Anayasa değişiklikleri ile ilgili 12 Eylül&8217;de yapılacak halk oylamasına Bartın&8217;ın rekor oyla evet diyeceğini söyledi. Ulus ilçesini ziyaretinde konuşan Milletvekili Tunç, &8220;Anayasa değişiklikleri milletimizin büyük bir ekseriyetinin kabul oyuyla yürürlüğe girecek ve Türkiye artık dünyanın çağdaş demokrasileri arasında yerini alacak&8221; dedi.


Sözlerimizi yerine getiriyoruz


Partisinin iktidara geldiği günden itibaren 7,5 yıl içerisinde millete verdiği sözleri tek tek yerine getirmenin gayreti içerisinde olduğunu ifade eden Tunç, &8220;Ekonomiden eğitime, sağlıktan tarıma, bayındırlık hizmetlerinden adalet hizmetlerine, dış politikadan sosyal politikalara her alanda ülkemize hayal bile edilemeyecek eserler kazandırdık. Bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz&8221; dedi. Tunç, geçmişte Türkiye&8217;yi uçurumun kenarına getirenlerin türlü türlü iftiralarına karalamalarına kimsenin itibar etmediğini de söyledi.


Yatırımları yerinde inceledi


Milletvekili Yılmaz Tunç&8217;a Ulus gezisi sırasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyesi Musa Gürüz ve teşkilat mensupları eşlik etti. Ulus ilçesinde esnaf ve halk ziyaretinde bulunan Tunç, ilçede gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi. Milletvekili Tunç, ilçe merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti.


Demokratikleşmeye Bartın katkısı


Ulusluların yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Tunç, sohbeti sırasında vatandaşların Anayasa değişikliği ile ilgili referandumda &8216;evet&8217; oyu vereceklerini söylemesinin ardından inşallah Bartın genelinde referandumun rekor bir oyla evet olarak gerçekleşeceğini ve Türkiye&8217;nin demokratikleşmesine Bartın&8217;dan önemli bir katkı sağlayacaklarını söyledi. Tunç, Ulus Çevre yolu, Köprüler, Kocagöz Konağı restorasyonu, PTT Bank inşaatlarını inceledi.


Bartın&8217;ı büyütmek için çalışıyoruz


Milletvekili Tunç, Ulus ilçesinde yapımı devam eden Çevre yolu ve köprü çalışmaları, Ulus Kocagöz konağı, Ulus PTT Bank inşaatında incelemelerde bulunarak, Bartın&8217;ın il merkezi, tüm ilçe, belde ve köylerinde Ak Parti yatırımlarını hız kesmeden devam ettirdiklerini ve Bartın&8217;ı büyütmek ve geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi