Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor'da moraller üst düzeyde. Son iki yıldır Bölgesel Amatör Ligde zor günler geçiren ve son haftalarda aldığı sonuçlarla ligde kalabilen kırmızı-beyazlı ekip bu sezon farklı bir görüntü çiziyor.

Sezona başlarken, genç ve dinamik kadro ile taraftarının gözüne hoş gelen, baskılı ve prese dayalı futbol oynamayı hedefleyen, en önemlisi ligi Ereğli Belediyespor'un üzerinde tamamlamayı ilke edinen Devrek Belediyespor bu hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

Kırmızı-beyazlı ekip ligde geride kalan 9 hafta içinde topladığı 13 puanla ligin 5'nci sırasına kadar yükseldi, Ereğli Belediyespor'u altına aldı, 4 puan da fark attı.

8-0'LIK YAYLACIK GALİBİYETİ ŞIMARTMAYACAK
Devrek Belediyespor'un Teknik Direktörü İlhan Özer futbolcularına yaptığı uyarılarla lige daha iyi motive ediyor. Son oynadıkları Yaylacık Gençlik maçından 8-0 gibi farklı skorla ayrılan futbolcularını havaya girmemeleri konusunda uyarın Teknik Patron Özer daha yolun başında olduklarını, ligin ciddiye alınmaması halinde çok kötü sonuçlar doğurabileceğini futbolcularına anlattı.

SIRADAKİ RAKİP DEPLASMANDA ÇUBUK

Devrek Belediyespor hafta sonu Başkent deplasmanında Çubuk Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Devrek Belediyespor'da futbolcuların oldukça arzulu oldukları gözlenirken, Başkent deplasmanından da iyi sonuçla dönmeyi hedefliyorlar.

Editör: Pusula Gazetesi