Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Gelikspor'un malzemecisi Derviş Bekar yoğun bakıma alındı. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle fenalaşan Derviş Bekar acilen Yalova'da yoğun bakıma alındı. Müdahalelerin sonrasında durumunun iyiye gittiği öğrenilen Derviş Bekar Gelikspor camiasını büyük üzüntüye soktu. Derviş Bekar'ın durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, Gelik camiası Bekar için dua ediyor.

GELİK CAMİASINA İYİ HABER VERDİ

Gelikspor yönetim kurulu üyesi ve Gelik Belediye Meclis Üyesi Abdullah Eryiğit Derviş Bekar'ın son durumu ile ilgili şu bilgileri verdi. "Gelikspor'un malzemecisi, sporcularımıza bir baba şefkati ile yaklaşan mütevazi kişiliğiyle örnek bir insan değerli Kenan Dervis Bekar abimiz geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle Yalova'da yoğun bakımda yatıyor. Derviş abimizin şuanki durumu iyi sabah profösör doktorun kontrolü neticesinde tedavisi devam edecek
Belediye Başkanı Burhan Sezgin meclis üyeleri Gelik spor Kulüp Başkanı Resul Cesur ve kulüp yöneticileri antrenör ve sporcularımız Derviş abimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar acil şifalar dileriz"

Editör: Pusula Gazetesi