Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper lig ekiplerinden Gelikspor Pazarg ünü oynayacağı Çaycumaspor maçı hazırlıklarını antrenör Gökhan Konmuş nezaretinde tamamladı. Haftaya 13 puanla lider giren Gelikspor Pazar günü 14.00'da Gelik Sahası'nda Çaycumaspor'u konuk edecek.

GELİKSPOR'DAN PROJEYE DESTEK
Geliksporlu futbolcular Gelik İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin düzenlediği projeye destek verdi. Gelikspor'un idmanını ziyaret eden öğrenciler projelerine destek veren futbolculara teşekkür etti.

Konu hakkında bilgi veren yönetim kurulu üyesi Abdullah Eryiğit şu bilgileri verdi. "Gelik ilkokulu, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz Geliksporlu futbolcularımızla ortaklaşa düzenleyecek oldukları çok anlamlı ve sürpriz bir proje için Gelik Sahası'nda biraraya geldiler.
Sürpriz organizasyonu düzenleyen okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik eder, bu anlamlı ve sürpriz projeye destek veren ve katılan Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kulüp Başkanı Resul Cesur, kulüp yöneticileri ile Antrenör Gökhan Konmuş ve sporcularımıza teşekkür ederiz"

Editör: Pusula Gazetesi