Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Devrek Belediyespor hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Beyköy Belediyespor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a konuk olan kırmızı-beyazlı ekip sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Güçlü rakibine karşı etkili futbol oynamasına karşın puan yada puanlar getirecek golleri bulamayan Devrek Belediyespor bu maçta gücünü de test etmiş oldu. İyi mücadelesi ile ileriki haftalar için umut veren kırmızı-beyazlı ekip aynı zamanda rakiplerine de gözdağı vermiş oldu.

SIRADAKİ RAKİP BEYKÖY BELEDİYESPOR

Devrek Belediyespor sahasında oynayacağı Beyköy Belediyespor maçından mutlak galibiyet hedefliyor. Kırıkkale maçı öncesinde iki hafta üst üste kazanarak, bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor'un üstüne çıkan Devrek Belediyespor'un ligdeki ilk hedefi, ligi Ereğli'nin üstünde tamamlamak.

Devrek Belediyespor antrenörü İlhan Özer her geçen takımın daha iyiye gittiğini, gerçek güçlerini sahaya yansıtmaya başladıklarını belirterek Beyköy Belediyespor maçından da galip ayrılacaklarını söyledi. Taraftara galibiyet hediye edeceklerini belirten Özer futbolcuları bu kritik maça motive ediyor.

Devrek Belediyespor bu zorlu maç öncesinde topladığı 7 puanla 12'nci sırada bulunurken, rakip Beyköy Belediyespor ise 8 puanla Devrek Belediyespor'un bir bakamak üzerinde yer alıyor.

Editör: Pusula Gazetesi