CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Gazipaşa ve mahallelere yapılan asfaltla ilgili Karayolları ve İl Özel İdare ile ilgili sitem etti.
AK Partili Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan'a teşekkür eden Hakkı Güney "Ancak bir teşekkürü de Karayolları ve Özel İdare'ye ediyorum. 10 yıldan beri Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı zamanında asfaltlanmayan yollar, AK Partili Belediye Başkanı zamanında asfaltlanıyor. Demek ki Zonguldak cezalandırılmış. Tekrar söylüyorum, yolun asfaltlanmasından dolayı Ömer Selim Alan'a tekrar teşekkür ediyorum. Ama bu da Zonguldak'ın 10 yıldır cezalandırıldığını delilidir" dedi.

Vali Erdoğan Bektaş ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Ukrayna ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Hakkı Güney, "Eğer Zonguldak için gelişmeler güzel olacaksa o zaman bizim için iyi bir değerlendirmedir. Tabii bunun sonucunda Zonguldak ile ya da Türkiye ile Ukrayna arasındaki yapılan anlaşmalar, görüşmeden bu zamana kadar net bir sonuç ve Zonguldak bir dönüş şekli olmadı. Ziyaretten Zonguldak için iyi sonuçlar getirmesini umut ediyoruz."dedi

Editör: Pusula Gazetesi