Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyonluk yarısı büyük bir heyecana sahne oluyor. Bu sezon geride kalan 5 hafta içinde Alaplı Belediyespor aldığı 4 galibiyetle 12 puanla zirvede bulunuyor.

ALAPLI BELEDİYE-MUSLU BELEDİYE: 3-1

Lider Alaplı Belediyespor hafta sonu Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda Muslu Belediyespor'u konuk etti. Rakibini 3-1 yenme başarısı gösteren Alaplı Belediyespor 12 puanla liderliğini sürdürdü. Yoluna emin adımlarla devam eden Alaplı Belediyespor'da moraller yerinde. Muslu Belediyespor'da ise Antrenör Serkan Bankoğlu istifa etti.

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYE-ÇAYCUMASPOR: 4-3

Haftanın en gollü maçı olan Çaydeğirmeni Belediyespor-Çaycumaspor maçını Çaydeğirmeni Belediyespor 4-3 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Adeta gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Çaycumaspor ise yakaladığı fırsatları değerlendiremedi, defansta zaaflar yaşadı. Çaydeğirmeni 4 puanla 3 basamak birden yükselerek 9'ncı sırada kendine yer buldu. Çaycuma ise 6'ncı sıraya geriledi.

AKINSPOR-GELİKSPOR: 0-2

Akınspor 8 eksikle çıktığı Gelikspor maçından 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Akınspor son haftalardaki kötü gidişatına engel olamazken, Gelikspor ise üst üste kazandığı maçlarla zirve mücadelesinden kopmadığını gösterdi. Gelikspor bu galibiyetle 10 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

PERŞEMBE BELEİYE-KİLİMLİ BELEDİYE: 1-0

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve özellikle dış transferde kadrosunu Zonguldak dışından gelen futbolcularla şişiren Kilimli Belediyespor son iki haftada 5 puan kaybederek taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Sarı-siyahlı ekip Perşembe Belediyespor'a deplasmanda1-0 yenildi. Perşembe Belediyespor bu galibiyetle zirveye tekrar tutunurken, 10 puanla ikinci sırada bulunuyor.

ÇATES IŞIKSPOR-İSTASYON GEMİCİLER: 5-1

ÇATES Işıkspor geçtiğimiz hafta 4-0 İhsaniyespor yenilgisiyle şaşkınlık yaratırken, sahasında hafta sonu konuk ettiği İstasyon Gemiciler maçından da farklı galibiyetle ayrıldı. Rakibi İstasyon Gemiciler'i 5-1 yenen ÇATES Işıkspor kötü gidişatına son vererek 6 puanla 7'nci sıraya yerleşti.

YENİMAHALLESPOR-İHSANİYESPOR: 5-0

Haftanın en farklı galibiyetini bu hafta Yenimahallespor aldı. Rakibi İhsaniyespor'u 5-0 yenme başarısı gösteren Yenimahallespor 9 puanla zirve yolunda önemli bir galibiyet aldı. İhsaniyespor ise farklı yenilgiyle 3 puanda kaldı ve ligin son sırasına yerleşti.

Editör: Pusula Gazetesi