Çaycuma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Ahilik Haftası kapsamanda çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda Çaycuma Küçük Sanayi Sitesi Camiinde namaz çıkışı namaza katılan cemaate yemek ikramında bulunuldu. Program kapsamında Çaycuma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce geçmiş yıllarda ustalık belgesi almaya hak kazanmış, mesleğine yıllarını vermiş tecrübeli ustalarımıza meslek hayatında etkinlik göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Kurum Müdürü Abdullah Abasız, Ahiliğin; iyinin, doğrunun, dürüstlüğün, sevginin, hoşgörünün, yardımlaşmanın, vefanın, bilginin ve dayanışmanın sanat ile birleşimidir. Bu anlamda Ahilik, güler yüzlü olmanın esas alındığını ve insani değerlerin toplum tarafından bir yaşam tarzı olarak kabul edildiğini kaydetti.

Sanayi esnafına plaketleri Çaycuma Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Şube Müdürleri Bayram Güneş, Muharrem Yol, Nusret Parlak, Cengiz Yılmaz, Çaycuma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Abasız ve Müdür Yardımcısı Gökhan İncircioğlu tarafından verilerek, tüm ekonomisine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür edildi.

Plaketlerini alan Mahmut Malakcı, Eyip Gemeç, Şenel Bodurcuk, Ahmet Bayraklı, Hamdullah Cömert, Mustafa Muslu, Seyfullah Güleç, Halil Yallı, Arslan Aktaş, Hasip Islak, Cemil Çolak, Nihat Ünlü, Ali Çetinkaya, Musa Arabacı ve Aydın Yazıcı ilgi ve alakaların dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi