Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimizDevrek Belediyespor yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına devam ediyor. 21-22 Eylül tarihlerinde başlayacak olan Bölgesel Amatör Lige iddialı girmeye hazırlanan Devrek Belediyespor BAL ekiplerinden Hendekspor ile bir hazırlık maçı oynadı. Hendek'te oynanan karşılaşmada eksiklerini gören teknik heyet lig öncesinde yapacağı hamlelerle eksiklerini tamamlayacak.

Ligin ilk maçında deplasmanda Göynükspor ile oynayacak olan Devrek Belediyespor Hendek ile oynadığı maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar şeklinde 0-0 tamamladı.

Maçın 72.dakikasında Devrek Belediyespor Süleyman'ın attığı golle1-0 öne geçti.

Dakikalar 89'u gösterdiğinde Erat ile Hendekskor 1-1'lik eşitliği sağladı. Maçındaki uzatma dakikalarında Hendekspor'un penaltı vuruşunu Enes gole çevirdi ve Hendekspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Devrek Belediyespor'un 90 dakika boyunca rakibine oranla daha üstün oynamasına karşın son dakikalarda yediği gollerle rakibine teslim oldu. Kırmızı-beyazlı ekip lig öncesinde iyi bir görüntü çizdi.

Stat: Atatürk

Hakemler: Talha Yıldırım, Hasan Taha Kılıç, Murat Sarkuş
Hendekspor: Muhammet(Osman), İ.Hakkı(Batuhan), Onur, (Bedirhan) İlker, Hakkı, Mehmet( Enes),Emrah(Ömer), Cihat, Gökhan(Emrecan), Doğukan(Serhat), Burak (Erat)
Devrek Belediyespor: Eray (Cihangir), Furkan (Ali), Orhan, Arif, Anıl, Özcan, Tolga, Furkan, Yusuf, Yılmaz, Mehmet(Süleyman)
Gol: Dk.89 Erat, Dk.95 Enes ( pen.) (Hendekspor), Dk.72 Süleyman (Devrek Belediyespor)

Editör: Pusula Gazetesi