Evinizi, ofisinizi veya iş yerinizi taşımak istiyor fakat uygun bir taşıma firması bulamıyor musunuz? O zaman daha fazla aramaya son verin. Eşyalarınızı güvenli, sağlam ve uygun fiyata taşıtmak artık oldukça kolay. Yaptıkları birbirinden güzel işleri internete taşıyan alfa omega world movers firması artık sizlere daha yakın. Evden eve taşımacılıkta lider firmalardan biri olan, işinin ehli ekipmanlar ile en sevdiğiniz eşyalarınıza kıymetli bir şekilde paketlenerek taşınıyor. Her bir ürünün paketlenmesi özenilerek yapılmasının yanı sıra, eşyalarınız kendi içerisinde paketlenme statüsüne göre ayarlanıyor. Taşımacılıkta öncü firmalardan biri olan firma en güvenilirler arasında yer almaktadır. Firmanın internet sitesine girerek taşımacılık hakkında bilgi edinebilir, firmanın şimdiye kadarki yapmış olduğu taşımalar ile ilgili görsellere göz atabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Taşımacılık Hakkında ve Daha Fazlası

Evden eve taşıma yaptırmak istiyorsanız öncelikle yapmanız gereken şey kendinize uygun bir firma bulmak olacaktır. Kendinize uygun firmayı bulduktan sonra ise fiyat açısından kıyaslama yapmanız gerekmektedir. Zira fiyat bakımından uygun firmalar eşyalarınızı özenli bir şekilde taşımayacağı gibi, fiyatı fazla olan firmalar da gereğinden fazla ücret talep ettiğini söyleyebiliriz. Bu yüzden taşıma konusunda detaylı bir araştırma yapmanız gerekmektedir. Fakat uzun süreli araştırmanıza gerek bırakmadan sizin için en güzel firmayı ayağınıza getiriyoruz. Garantili ve güvenilir hizmet, uygun fiyat, gerekli ekipman desteği, zamanında iş bitirme ve daha pek çok hizmet ile alfa omega world movers firması sizin için uğraşıyor. Firmanın internet sitesine girerek tanıtım pdf 'sini indirerek firma ve yapmış oldukları iş hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Eşya Taşıma Süreci

İlk olarak eşya keşif süreci denilen sürecin oluşturulması gerekmektedir. Firma ile gerek ofise giderek, gerekse telefon hattı üzerinden irtibata geçerek bir iletişim kurmanız gerekmektedir. Gerekli iletişimi kurduktan sonra uzman eksperler adresinize gelir ve eşya, ağırlık ve yer keşfinde bulunurlar. Keşif bittikten sonra ikinci aşama olan onay kısmına geçilir. Yapılan keşif sonrasında ölçümü yapılan eşyalar üzerinden bir fiyatlandırma yapılır ve sözleşmeniz hazırlanarak bizzat sizin onayınıza sunulur. Sözleşmeyi imzalarsanız üçüncü aşama olan paketleme aşmasına geçilir. Bu aşamada ise sözleşmede belirtmiş olduğunuz tarihler arasında ekip arkadaşlar gelerek eşyalarınızı Avrupa standartlarına uygun bir şekilde paketleme yaparlar.

Daha sonra ise firmaya ait olan araçlara yükleme yaparak firmanın deposuna eşyalarınızı götürürler. Depoya götürülen eşyalar dördüncü aşama olarak depodan talep ettiğiniz tarihte özel araçlara veya konteynere yüklenerek gümrük sahasına girer. Son olarak gümrüğü yapılan eşyalarınız kara, hava veya deniz yolu ile taşınması sağlanarak teslimatı gerçekleştirilir.

Bir Taşıma Firması Olarak

Bir taşıma firması olarak firmanın internet sitesine girerek ana sayfa üzerinden vermiş oldukları formu doldurarak teklif alabilirsiniz. Dilediğiniz her türlü taşımacılıkta size yardımcı olabilecek firmalardan biri olan alfa omega world movers firması ile iletişime geçmeden kararınızı vermeyin.

Editör: Pusula Gazetesi