Terakki Mahallesi&[#]8217;nde bulunan bir mağazada yapımı süren Müftülük Binası&[#]8217;na katkı amacıyla kermes düzenlendi. Ortalama 50 Kur&[#]8217;an Kursu&[#]8217;nun bulunduğunu ifade eden Müftülük yetkilileri, kermesin 5 gün süreceğini belirtti. Kermesin açılış kurdelesini kesen Zonguldak İl Müftüsü Selami Emen, kermese katkıda bulunanlara teşekkür etti. Emen, açılış kurdelesini kestikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle dedi:
&[#]8220;Böyle bir kermes programı düzenlendi. Pazar günü akşama kadar açık kalacak. Bu hafta iki zaman dilimi içerisinde bu kermes devam edecek. Her gün 10 Kur&[#]8217;an Kursumuz buraya gelecek. Kendi yapmış oldukları çeşitli yiyecekleri satacaklar. Giyim de burada olacak. Bu kermesin açılışında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burayı bize tahsis eden kardeşimize teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet kervanıdır. Bu yarışta kardeşlerimiz de bulundular. Şuraya gelip de kilo almadan çıkmak mümkün değil. Hanımefendi ve beyefendileri buraya davet ediyorum.&[#]8221;
Açılış programında Zonguldak İl Müftülüğü personeli de hazır bulundu. Müftü Selami Emen ve beraberindekiler açılışın ardından kermesi gezdi.
Editör: Pusula Gazetesi