Zonguldak Bilim Sanat Merkezi öğrencileri her yıl düzenledikleri Bilim Sanat Şenliği&[#]8217;nin üçüncüsünü bu yıl DemirPark Alışveriş Merkezi&[#]8217;nde gerçekleştirdiler. Çok sayıda veli, öğrenci ve davetlinin katıldığı Bilim Sanat Şenliği&[#]8217;nde öğrenciler katılımcılara eserlerini tanıttılar. Bilim Sanat Şenliği&[#]8217;nin açılışını Vali Yardımcımız Ekrem Alyanç, Cumhuriyet Başsavcımız Hüseyin Özbakır, Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit yaptı. Zonguldak Bilim Sanat Merkezi Müdürü Ayhan Eliçora, öğrencilerin üstün yetenekleriyle gurur duyduklarını belirterek sergi ile ilgili şu bilgileri verdi:
&[#]8220;Zonguldak Bilim Sanat Merkezi&[#]8217;nin her yıl düzenlediği ve bu yılda üçüncüsünü düzenlediği Bilim Sanat Şenliği&[#]8217;dir. Öğretmen ve öğrencilerimizin bir yıl boyunca okulumuzda yapmış oldukları çalışmalardan derlediklerini burada sergilemiş oluyorlar. Bu çalışmalar müzik, tiyatro, deney, yabancı dil, resim gibi daha birçok alandan oluşuyor. Kısacası gördükleri tüm konuları burada sergiliyorlar. Bu çalışmalarımızı öğretmen ve öğrencilerimiz birlikte hazırladılar.
Amacımız üstün özel yetenekli öğrencilerin kapasitelerini, yapabileceklerini topluma göstermektir. Bu sayede de halkımızın desteğini arttırmış oluyoruz. Ben katılan tüm velilerimize, öğrencilere, öğretmenler herkese teşekkür ediyorum. Özellikle açılışımızı gerçekleştiren Sayın Vali Yardımcımız Ekrem Alyanç, Cumhuriyet Başsavcımız Hüseyin Özbakır, Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit&[#]8217;e çok teşekkür ediyoruz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi