ANKARA Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkan Yardımcısı Bayram Akyer (72), tatil için geldiği Bartın'ın İnkum sahilinde denizde kalp krizi geçirip, hayatını kaybetti.

Olay akşam saatlerinde İnkum tatil beldesinde yaşandı. İddialara göre, Ankara'da arkadaşıyla birlikte 2 günlük tatile gelen Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkan Yardımcısı aynı zaman TFF Ankara İl Temsilcisi Yardımcısı Bayram Akyer, serinlemek için arkadaşıyla denize girdi. Bir süre sonra denizde fenalaşan Akyer'i arkadaşı yüreyerek, kumsala çıkardı. Burada şezlongun altında fenalaşan Akyer için 112 sağlık ekipleri çağırıldı. Sağlık ekipleri Akyer'i Ambulansta yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akyer daha sonra otopsisi yapılmak üzere Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) resmi internet sitesinde başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajında, "19 Mayısın Bayram abisi, amatör futbolun duayeni, Ankara amatör sporunun gerçek emektarlarından, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, TFF Ankara İl Temsilcisi Yardımcısı Bayram AKYER; geçirdiği kalp krizi sonucu Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailesinin ve Ankara spor camiamızın başı sağolsun. Cenaze işlemleri ile ilgili detaylar paylaşılacaktır."denildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Pusula Gazetesi