Bartın Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ramazan Kaplan, TOKİ İlköğretim Okulu&8217;nu ziyaret etti. Ziyarette okulun 6. ve 7. sınıf öğrencileriyle söyleşi yapan Rektör Kaplan öğrencilere: &8220;Okulunuzu çok beğendim. Bizler bu tür modern okullarda okumadık. Bunun kıymetini bilin. Okulunuzun kıymetini bilerek çok çalışın&8221; dedi.


Müdür Bilgin teşekkür etti


Öğrencilerle yaklaşık 45 dakika söyleşide bulunan Rektör Kaplan, okulu ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, öğrencilerin girecekleri Seviye Belirleme Sınavı&8217;nda (SBS) başarılı olmaları temennisinde bulundu. Okul Müdürü Aydın Bilgin de Rektör Ramazan Kaplan&8217;a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerin ufuklarında bir pencere açtığını ifade etti.


Öğretmenlerle sohbet etti


Öğrenciler kendilerine tavsiyelerde bulunan Rektör Kaplan&8217;a merak ettikleri konularda sorular da sordu. Rektör Kaplan, okulu ziyareti sırasında öğretmenlerle de görüştü. Rektör Kaplan öğretmenlerle eğitimle ilgili güncel konularda sohbet etti. Rektör Kaplan öğrencilerle okulu ziyaretinde hatıra fotoğrafları da çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi