Bartın İl Özel İdaresi´nin bazı köylere kurmayı planladığı çocuk parkları için ihale ile oyun grubu, oturma grubu ve tahterevalli satın alacağı bildirildi. Özel İdare Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılacak ihalenin 35 adet Oyun Grubu (salıncak, kaydırak), 35 adet Tahterevalli (Çiftli) ve 70 adet Oturma Grubu Bankı´ndan oluştuğu belirtildi. Çocuk Parkı satın alınması adı altında 24 Mayıs günü saat 14.30´da gerçekleştirilecek ihalenin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacağı açıklandı.



Parkların kurulacağı köyler



Çocuk parklarının kurulacağı köylerin isimleri şöyle; Merkez: Terkehatipler, Karahüseyinli, Hacıhatipoğlu, Dallıca, Gürgenpınarı, Topluca, Çeştepe, Akçalı, Akpınar, Serdar, Geriş, Kaşbaşı, Şarköy, Ecikler, Eskihamidiye, Şabankadı, Bedil, Bakraçboz. Amasra ilçesi: Kazpınarı, Saraydüzü, Şükürler, Makaracı, Aliobası. Kurcaşile ilçesi: Başköy, İlyasgeçidi, Sarıderesi. Ulus ilçesi: Hocaköy, Çubuklu, Kayabaşı, Ulukaya, Ballıcak, Kozanlı, Dibektaş, İnceçam, Kumluca Yatılı Bölge Okulu (YİBO)



3 ay içinde teslim edilecek



Oyun grupları, oturma grupları ve çok sayıda tahterevalliden oluşan park malzemelerinin sözleşme tarihinden itibaren 90 gün içinde teslim edileceği, ekonomik açıdan en avantajlı teklifin sadece fiyat esasına göre belirleneceği, ihaleye sadece yerli isteklilerin katılabileceği, ihale dokümanının İl Özel İdaresi´nde görülebileceği ve 100 TL karşılığı satın alınabileceği ifade edildi.


İşin tamamı için teklif verilecek



İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olduğu, tekliflerin ihale tarih ve saatine kadar Bartın İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebileceği, isteklilerin tekliflerini, mal kalemi-kalemleri için birim fiyat üzerinden verecekleri açıklandı.



Tekliflerin geçerlilik süresi bir ay



İhale ile ilgili diğer bilgiler şöyle; İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 takvim günü.

Editör: Pusula Gazetesi