Zonguldaklı Ressam Şennur, açtığı sergilerle adını duyurmaya devam ediyor. Bundan sonra da bu çalışmalarının devam edeceğini belirten Zeynep Şennur, gösterilen ilgilenden dolayı da teşekkürlerini dile getirdi.


Şennur konuşmasında; &[#]8220;İstanbul&[#]8217;dan, İzmir´den, Ankara´dan ve diğer illerde ki Ressam ve Galeri sahibi arkadaşlarımdan sergi davetleri alıyorum. Zamanıma ve durumuma uygun olan galerilerde de karma sergilere katılıyorum. Kendim katılamadıklarıma da tablolarımı göndererek katılımlarda bulunuyorum. Sağ olsunlar bir sürü galeri beni davet etme nezaketinde bulunuyor ama benim şartlarım gereği hepsine yanıt verebilmem mümkün olmuyor. Şimdiye kadar sadece İstanbul&[#]8217;daki sergi davetlerini kabul edebildim ama zamanla diğer illere de gidip, oradaki Ressam dostlarımla birlikte sergilerde, etkinliklerde olacağız&[#]8221; dedi.

Ressam Zeynep Şennur&[#]8217;un bu yıl katıldığı sergiler; İstanbul da, Grant Haliç Hotel de "29 Ekim Cumhuriyet Sanatçıları" Karma sergisi, "Sürrealistelrin buluşması" karma sergisi, "Şehit Ailelerine yardım kampanyası" karma sergisi, Kuzguncuk Ekin Sanat Evinde " Bir şeyler yapmak lazım" adlı karma sergi, Çağdaş Sanatlar Sanat Galerisi& müzayedesinde "2010 Çağdaş Sanatlar" karma sergi, Taksim-ART GALLRY- Eskiden di, Çok Eskiden " adlı karma sergi.
Editör: Pusula Gazetesi