Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök 24 Temmuz Basın Bayramı etkinlikleri kapsamında Sporcu Fabrikası'nda Zonguldak'da yayın yapan yerel ve ulusal spor muhabirlerinin yanı sıra Cemiyet ve Dernek başkanları ile bir araya geldi.

24 Temmuz Basın Bayramı ekinlikleri kapsamında gerçekleştirilen toplantı öncesinde Yüksel, Gök ve basın mensupları kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş, ulusal ve yerel gazetelerin temsilcileri katıldı.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi'nin son 1 yılda yapmış olduğu etkinlikler ve çalışmalar slayt gösteri ile sunum yapıldı.

YÜKSEL, 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel yaptığı konuşmasında "24 Temmuz Basın bayramı etkinlikleri kapsamında bütün gazetecilerin bu özel günü kutlu olsun. Sizler bu şehrin gözü kulağısınız. Zor şartlarda ilimizi tanıtımında önemli bir rol oynuyorsunuz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kurumumuza verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Daha sonra Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök, ardından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi