Çocuklara trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca uygulamaya konulan 'Bu Yolda Hep Birlikteyiz' projesinin devamı olan ''Dikkat Sizden Notlar Bizden' Projesi kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından internet üzerinden düzenlenen yarışmada Zonguldak'ta ilk ikiye giren öğrenciler Umut İldeniz Önder ve Baran Efe Demiral'a bisiklet hediye edildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen programa; Vali Erdoğan Bektaş, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile üst düzey Emniyet ve Jandarma personeli katıldı. İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan yaptığı konuşmada, internet üzerinden düzenlenen yarışmada çocukların dereceye girdiğini belirterek onlara birer bisiklet hediye edeceklerini söyledi.

Vali Erdoğan Bektaş, konuşmasında trafik kuralları ve yaşanan kazaları gündemine alarak "Trafikte çok canlar yanıyor, trafik kurallarına uymak gerekiyor uykusuz bir şekilde araç kullanmamak gerek. Geç gitmek hiç gitmemekten daha iyidir. Herkes trafik kurallarına uymalı ve vatandaşlarımız can ve mal kaybına uğramamalıdır" dedi.

Vali Erdoğan Bektaş konuşmasından sonra, Umut İldeniz Önder ve Baran Efe Demiral'a bisikletlerini takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi