2018-2019 futbol sezonunda Nazilli Belediyespor'da forma giyen Zonguldaklı sol bek oyuncusu Onur Karabacak, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor'a transfer oldu. Kulübün Güneykent Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yeşil beyaz formayı giyen futbolcu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 2. Lig'in yeni isimlerinden Kırşehir Belediyespor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp son olarak 3 futbolcu ile anlaşmaya vardı. Kırşehir Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor'dan İsmail Düzgün ve Erbay Eker ile Nazilli Belediyespor'dan Zonguldaklı futbolcu Onur Karakabak'ı kadrosuna kattı.

Son 2 sezon şampiyonluk yaşayan ve TFF 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Kırşehir Belediyespor 2019-2020 Futbol Sezonu'nun iddialı takımları arasında yer alıyor. Öte yandan, güçlü bir takımla yeni sezona başlamak isteyen Kırşehir Belediyespor'un yeni transferi Zonguldaklı Onur Karakabak, daha önce çok sayıda kulüpte forma giydi. Fenerbahçe'nin alt yapısında yetişen 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu Pendikspor, Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor, Kahramanmaraşspor, Bandırmaspor Baltok, Derincespor A.Ş, Gaziosmanpaşa ve Manisaspor gibi köklü takımlarında formasını terletti.

Zonguldaklı futbolcu Onur Karakabak'ın Kırşehir Belediyespor'da nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.

Editör: Pusula Gazetesi