Zonguldaklı 22 yaşındaki Doğan Cem Özdemir adlı genç, Kanal D'de yayınlanan 'Benimle Söyle' yarışmasına katıldı. Bu akşam yayınlanacak yarışmada Sanatçı Metin Özülkü ile çalışmalarını tamamlayan Özdemir 'Memleketim' adlı şarkıyı seslendirecek.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü'nde eğitimini devam ettiren Özdemir, Zonguldaklılardan destek bekliyor.

22 yaşındaki Doğan Cem Özdemir, kendini şöyle tanıttı;

"Zonguldak'ta doğdum büyüdüm. İlkokuldan Lise eğitim sürecinde Zonguldak'ta bulundum. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Opera eğitimime başladım. 2. yılım da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü sınavlarına girip 2'incilikle okulu kazandım. Şuan eğitimime İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda devam ediyorum. Çeşitli yarışmalarda ödüller kazandım. Okul zamanlarım dışında Piyano ve Şan Eğitmenliği(Ses eğitmenliği) yapıyorum. 'Benimle Söyle' yarışmasından İnstagram üzerinden bir davet aldım ve değerlendirmek istedim. Metin Özülkü ile provalarımı yaptım ve şarkımızı Ayten Alpman-Memleketim olarak belirledik."

Editör: Pusula Gazetesi