TFF 2'nci Lig'deki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurulu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. 26 Haziran 2019 Çarşamba günü yapılması gereken, ancak çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 3 Temmuz 2019 Çarşamba gününe ertelenen Olağanüstü Genel Kurul, çoğunluğa bakılmaksınız yapıldı.

Bugün saat 17.00'da başlayan kongreye, tek liste aday olan mevcut Başkan Süleyman Caner, bir kez daha başkanlık görevine getirildi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. HALKA AÇILIYOR

Öte yandan, 2018-2019 futbol sezonunda gündeme gelen diğer konu ise, kulübün halk üyeliğine açılması olmuştu. Zonguldak Kömürspor'un yeni yönetimi, bu konuda önemli bir adım atarak, kulüp üyeliğini halka açtı.

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu sene Zonguldakspor'un iyi yerlere gelmesi lazım ve bir yatırım yapmamız gerekiyor. Kulübü üyelik sistemine açtık, tüzük tadilatıyla... 3 yıl boyunca üyelik aidatını düzenli ödeyenler seçme ve seçilme hakkına sahip olacaklar. Bunun adımını kongre ile atmış bulunuyoruz. Aylık 100, senelik bin 200 lira olarak. Bu şekilde Zonguldakspor'un ayağa kalkması ve güçlenmesi lazım. Artık eleştiri zamanı değil, iş ve kenetlenme zamanı. Ne kadar çok erken el ele verirsek, bu işin üstesinden geliriz" ifadelerini kullandı.

Sponsorluk görüşmeleri ile ilgili bilgi veren Başkan Caner, "Bazı sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyordu, ancak bir netice alamadık. İstekli olan arkadaşlarımızla bir yönetim oluşturmaya çalıştık. Umarım faydalı olurlar. Başta Valimiz olmak üzere, İl Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız, Rektörümüz, TTK Genel Müdürümüz ve taraftarımızla birlikte el ele verirsek, başarıyı sağlarız. Tabi Milletvekillerimizin de katkıları çok önemli" dedi.

Süleyman Caner başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

Hüseyin Demir, Muammer Toprak, Tayfun Demir, Muhammet Özdemir, Doğan Şişman, Şaban Aydemir, Murat Koca, Deha Emral, Engin Küçükarslan, Murat Candaş, Lütfü Aydın, Kerem Mantarlı, Okan İlkbahar, Sabit Danış, Aşkın Demirci, Esra Geyikli, Derya Akbıyık, Erim Zeki Berberoğlu, Muhammet Cüntay, Caner Baydar, Yasin Hamzaçebi, Mehmet Abalı, Adil Dilaver, Osman Zaimoğlu, Şükrü Öztürk, Süleyman Bezir, M. Hakan Gülay, Süleyman Demiro.

Editör: Pusula Gazetesi