TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldaspor'da yeni teknik patron Sercan Afacan resmi imza için gün sayıyor. Afacan yaptığı açıklamasında seyir zevki veren ve dinamik bir takım kuracaklarını, Zonguldakspor'un hayal ettiği ve hedeflediği bir takım olduğunu belirterek çalışmaktan gurur duyacağını söyledi.

"ZONGULDASPOR KÖKLÜ BİR KULÜP"

Serkan Afacan, ''Zonguldakspor büyük bir camia. Yıllardır Zonguldak Kömürspor'u takip ediyorum. Orada arkadaşlarım ve dostlarım var. Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir'in bana bu teklifi getirdiğinde çok heyecanlandım. Çünkü Zonguldak spor benim hayal ettiğim ve hedeflediğim bir kulüp. Zonguldakspor'la çalışmaktan mutluluk duyacağım''dedi.

"ÇALIŞMAK İSTEYENLERDE DEVAM EDECEĞİZ"

Afacan, ''Önceliğimiz ilk olarak iç transfer olacak. Şuan için şu oyunca bu oyunca alacağım diyemiyorum. Gidecek ve kalacak oyuncular var. İlk olarak iç transfer masaya oturacağımız oyuncular var. Onlarla masaya oturarak ardından dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Kaleci Sinan, Emre Kara, Turan Yılmaz, Kamil İçer bunlarda önemli oyuncular. Emre Kara sözleşmesine madde koyduğu için serbest kalmış bunlarla da tekrar masaya oturacağız. Bizimle çalışmak isteyen oyuncularla yola devam edeceğiz'' dedi.

"DİNAMİK BİR EKİP OLUŞTURACAĞIZ"

Afacan, dinamik bir takım yaratacaklarını belirterek, '' Bu sezon dinamik ve oyun zevki olan bir takım kuracağız. Topu kazanan topu kaybettiğinde tekrar kazanan bir takım kuracağız. Zonguldakspor hedefsiz olmaz. Bizde hedefleri olan bir takıma geldik. Görüştüğümüz bir çok oyuncu var. Bunları Genel Kaptan Hakan Hürfikir'e listesine verdim ilgileniyor. Takip ediliyor. Kimsenin şüphe olmasın ki ben burada uzun yıllar çalışmak için geldim. Eğer bir gün bırakırsam da buraya gelecek hoca ufak dokunuşlar yaparak yine yoluna devam edecek bir takım kuracağız.''

ŞENOL VE CAHİT HOCA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Afacan, ''Cahit hoca ve Şenol hocanın hakkı yenmez. İkisi de bu takım için güzel işlere imza attılar. Onlarda başarılar diliyorum. Ama herkes bir yerden bir yere transfer oluyor. Önemli olan Zonguldakspor. Onların başarılarını göz arda etmek imkansız. İkisini de başarılar diliyorum. İnşallah Zonguldakspor'u hakettiği yerlere getireceğiz.''

MERT'E TEŞEKKÜR ETTİ

Teknik Patron Serkan Afacan, ''Mert Caymaz bu takım için önemli bir oyuncu. Bu takıma büyük katkıları oldu. Sezon başında buradan ayrılacağını açıkladı. Eğer bizle yola devam etmek istemiyorsa saygı duyacağız. Takıma vermiş olduğu katkılardan dolayı ona teşekkür ediyoruz. Onun bu takım üzerinde büyük emekleri var" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi