Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek ve Kilimli Gençlik merkezleri yaz aylarını dolu dolu geçiriyor. Gençler hem eğitim alıyor, hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

DEVREK GENÇLEK MERKEZİ

Devrek Gençlik Merkezi'nde Dini İlimler Atölyesi Yaz Kuran Kursu'nda eğitim devam ediyor. Sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında öğrencilere su savaşları, mini konserler ve daha bir sürü eğlenceli etkinlikler içeren faaliyetler yaptı.

Devrek Gençlik Merkezi yetkilileri "Gençlik Merkezimizde tüm etkinliklerimiz ücretsizdir ve katılmak isteyen herkes davetlidir" diyerek bu Devrek'te bulunan tüm çocukları ve gençleri bu tür etkinlikleri davet etti.

KİLİMLİ GENÇLİK MERKEZİ

Kilimli Gençlik Merkezi'nde de yoğun faaliyet programı uygulanıyor. Kilimli Gençlik Merkezi'nden etkinlikler hakkında yapılan açıklama şöyle: "Gençlerle bu yaz mimarisi ve yapımı tamamen gönüllü gençlerimiz Arda Alper, Sametcan Yılmaz, Arda Berk Dostum ve Miraç Sezer kardeşlerimize ait olan yarı olimpik süs havuzuna kayıtlarımız başlamış olup ev ve iş yerlerinize farklı tasarım ve konseptlerle hizmet vermekteyiz. Gençlerimiz hayal gücünü ortaya koyuyor, Karadenizimizden topladıkları taşlar ellerinde şekil buluyor. O gençlik, bu gençlik"

Editör: Pusula Gazetesi