6 yıl Zonguldakspor'da 2 şampiyonluk yaşanan sol bek oyuncu Ercan Coşkun, ikinci yarı transfer olduğu Menemen Belediyespor'da da şampiyonluk yaşadı. 2021 yılına kadar Menemen Belediyespor'la sözleşmesi devam eden 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Ercan Çoşkun kariyerindeki ilk defa 1.Lig heyecanı yaşayacak. Menemen Belediyespor yönetiminin başarılı sol bek oyuncusunun genç ve takıma katkı vermesini göze alarak yeni sezonda da Çoşkun'u takımda tutmayı karar verdiği öğrenildi. Ercan yeni sezonda da Menemen Belediyespor forması ile bu kez 1. Ligde mücadele edecek.

Bafra Tekelspor altyapısında yetişen 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Ercan Çoşkun, Genç Bafraspor, Samsunspor, Zonguldak Kömürspor ve Menemen Belediyespor formalarını giydi.

6 yıl Zonguldak Kömürspor forması giyen başarılı sol bek oyuncusu Ercan Çoşkun Kömürspor forması ile 3.Lig ve 2.Lig'de 78 maça çıktı.

Ercan Coşkun'da, memleketi Samsunspor'dan da teklif gelmişti. Başarılı son bek oyuncu Ercan Coşkun takımı Menemen Belediyespor'da yeniden devam etme kararı verdi.

Editör: Pusula Gazetesi