Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen olağan kongre sonrasında oluşan yeni yönetimin görev dağılımında Şerafettin Üstünkol yeniden başkan olarak göreve başlamıştı.
Derneğin yönetim kurulu önceki akşam yaptığı olağan toplantısında kendi içinde görev değişikliğine gitti. Üstünkol, derneğin genç ve dinamik bir yönetime ihtiyacı olduğunu belirterek Tuncay Karakuş&[#]8217;un başkan olarak devam etmesini önerdi.
Yönetim kurulu ile karara bağlanan değişiklikle Ankara başarılı bir işadamı olan Karakuş yeni başkan oldu.
Dernek Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada; &[#]8220;Derneğimiz Yönetim Kurulu&[#]8217;nun 21.04.2010 tarihinde yapılan toplantısında; Genel Başkanımız Şerafettin Üstünkol, yerine daha genç ve dinamik bir başkanın gelmesinin derneğimize daha yaralı olacağını düşündüğünü ifade ederek istifa etmiştir.
Bunun üzerine derneğimiz yönetiminde yeniden görev dağılımı yapılmış ve Genel Başkanlığa Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Karakuş seçilmiştir.
Tuncay Karakuş&[#]8217;tan boşalan Genel Başkan Yardımcılığına da Yönetim Kurulu üyesi N. Karanfil Uslu seçilmiştir.
Ayrıca, Derneğimiz Zonguldak temsilciliğine de Çaycuma Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu atanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur&[#]8221; denildi.
Editör: Pusula Gazetesi