Zonguldaspor Haziran ayı içinde gerçekleştireceği kongreyi bekliyor. Maddi manevi sıkıntı içinde olan kırmızı-lacivertli ekipte yeni sezon öncesinde karamsarlık hakim.

Türkiye liglerinin köklü kulüplerinden TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Eskişehirspor Kulübü Genel Kurulunda seçime tek aday olarak giren Osman Taş Başkanlığa seçildi.

YÖNETİMDEKİ İSİMLER ŞAŞIRTTI
Eskişehirspor'un çiçeği burnunda Kulüp Başkanı Osman Taş'ın yönetim kurulu listesindeki isimlerden birisi de Zonguldak'ta şaşkınlığa neden oldu. Eski Devrek TSO Başkanı Zonguldaklı işadamı Ertan Cıvak, Eskişehirspor yönetim kurulunda yer aldı.

ZONGULDAK'TAN EKMEK KAZANIYORLAR

Çaydeğirmeni'nde bu yıl içinde bir de lüks otel yaptırarak Zonguldak ekonomisine katkı sağlayan, işsizlere iş imkanı tanıyan Ertan Cıvak'ın ortaklarından birisinin de Eskişehirspor Kulüp Başkanlığı'na seçilen Osman Taş olduğu öğrenildi. Bu ikili Zonguldak ekonomisi için açtıkları lüks otelde istihdam sağlıyor, ama Zonguldak'tan da ekmek kazanıyorlar. Ertan Cıvak'ın ise bu aşamada Zonguldakspor veya Devrek Belediyespor yönetimlerinde yer almak yerine ortağı olan Eskişehirli Osman Taş'ın başkanlığa seçildiği Eskişehirspor yönetiminde yer alması şaşkınlık yarattı.

AYNI DUYARLIK ZONGULDAKSOR İÇİN DE BEKLENİYOR

Ertan Civak Çaydeğirmeni'nde açtığı lüks otel ile birlikte Zonguldak'ta istihdam sağlıyor. Ancak Cıvak'ın Eskişehirspor'un yanı sıra Zonguldakspor ve Devrek Belediyespor'a karşı da aynı hassasiyeti göstererek bu kulüplere destek olması bekleniyor. Gerek reklam vererek, gerekse maddi kaynak akışı sağlayarak, gerekse Zonguldakspor için Haziran ayında yapılacak olağan genel kurulda Zonguldakspor yönetimine girerek destekleri bekleniyor. Aynı hassasiyeti Devrek Belediyespor da bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi