Amasra&8217;da anaokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte belediyeyi ziyaret etti. Belediye Başkanı Emin Timur minik konuklarını Belediye Meclis Salonu&8217;nda ağırladı. Meclis üyelerinin sandalyelerine oturan çocuklardan oluşan temsili mecliste mini bir toplantı yapıldı. Belediyenin birimlerini de gezen öğrenciler meclis toplantısında Başkan Timur&8217;a belediye çalışmalarıyla ilgili sorular yöneltti.



Başkan Timur bilgi verdi



Anaokulu öğrencilerine belediyenin son aylarda yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler veren Başkan Timur, daha yaşanılabilir bir Amasra için gece gündüz demeden çalıştıklarını, bu amaç doğrultusunda bir yıl içinde çok sayıda proje uyguladıklarını ve önümüzdeki günlerde uygulayacakları yeni projelerle hedeflerine ulaşma noktasında büyük mesafeler alacaklarını söyledi.



Hoparlörden şiir okudular



Temsili meclis toplantısı yapan minikler Belediye Başkanı Emin Timur´u sorularıyla terletirken, ilçenin geleceğine ve belediye çalışmalarına gösterdikleri ilgi ve alakaya bağlı olarak sergiledikleri performansla da geleceğin meclis üyeleri ve başkanları olacaklarını gösterdiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası sebebiyle anons odasından şiirlerini de okuyan çocuklar, hediyelerini aldıktan sonra ziyaretlerini tamamladılar.

Editör: Pusula Gazetesi