Amasra Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi 2009-2010 eğitim öğretim yılının mezunlarını verdi. Okulun spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Emin Timur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Özkök, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur, Okul Müdürü Naile Koçer, dernek ve oda başkanları, parti yöneticileri, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



Stajlar ilçede yapılacak



Coşku içinde geçen törende duygulu anlar da yaşandı. Mezun olan öğrencilere belgelerinin dağıtıldığı törende okulun faaliyetlerinin anlatan slayt gösterisi de ilgiyle izlendi. Amasra Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Naile Koçer, mezun olan öğrencilerin staj faaliyetlerini öncelikli olarak Amasra´daki turizm işletmelerinde yapacaklarını söyledi.



Turizme katkısı olacak



Mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Koçer, stajın ilçede yapılacak olmasının hem öğrenciler hem de Amasra turizmi açısından olumlu olduğunu belirtti. Öğrenci velilerinin de gururla izlediği törende dönem birincisi kütüğe çivi çaktı. Mezun olan öğrenciler törene katılarak kendilerine mezuniyet belgesi veren protokol üyeleri ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi