2.Amatör Küme Merkez Grubunda Beycuma Cezaevispor şampiyonluk maçında Çaydamarspor ile karşılaştı. Beycuma Cezaevispor lig boyunca aldığı tek yenilgisini ilk yarıda 3-0 yenildiği Çaydamarspor'dan almıştı. Cezaevispor hem rövanşı almak hem de şampiyonluk maçı olarak çıktığı Çaydamarspor maçından 6-2 gibi farklı skorla galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Ligin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi Elvanpazarcıkspor'a 6 puan fark atan Beycuma Cezaevispor maçın ardından şampiyonluk turu attı.

Maçın hemen başında 1-0 öne geçen Cezaevispor 1 gol daha bularak skoru 2-0'a getirdi. Ancak Çaydamarspor üst üste attığı gollerle maçı 2-2'ye getirdi. Beycuma Cezaevispor'dan 1 futbolcu kırmızı kart görürken cezaevi devreyi 10 kişi tamamladı.

İkinci yarıda ise Beycuma Cezaevispor 47'nci dakikada Barış'ın attığı golle skoru 3-2 yaptı. İlerleyen dakikalarda ise peş peşe gelen gollerle Beycuma Cezaevispor sahadan 6-2 galip ayrıldı.

Cezaevisporlu futbolcular antrenör Azmi Turgut ve yöneticileri havaya fırlatarak şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Maçın ikinci yarısında Çaydamarspor'dan 2 futbolcu, Cezaevispor'dan ise 1 futbolcu kırmızı kart gördü. Toplam 4 kırmızı kartın çıktığı maçta ise toplam 8 gol atıldı.

Editör: Pusula Gazetesi