Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir gelecek sezon için kadro yapılanması konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demir 6 yıl önce Bursa Kestel Belediyespor'dan transfer ettikleri Onur Eriş'i devre arasında Samsunspor'a 1 milyon 100 bin lira karşılığında Samsunspor'da satmış ve kulüp bu para ile hem futbolculara hem de SGK ve vergi borçlarını ödemişti.

ONUR ERİŞ SAMSUN'DA ŞANS BULAMADI
Zonguldakspor'da yıllarca el üstünde tutulan ve oynadığı futbolun yanı sıra attığı ve attırdığı gollerle Zonguldakspor'a büyük katkı sağlayan Onur Eriş Samsunspor'da bir türlü istediği süreyi alamadı. Son olarak 13 Mayıs Pazartesi günü Sakaryaspor ile oynadıkları play-off maçında 18 kişilik kadroya dahi giremeyen Onur Eriş için Zonguldakspor hamle yapmayı hazırlanıyor.

HACI DEMİR, "ONUR ERİŞ'İ KİRALAMAK İSTİYORUZ"

Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir Onur Eriş'in çok değerli ve yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek gelecek sezon tekrar kadroda görmek istediklerini söyledi. Demir, "Yeni sezonda ekonomik sorunları çözebilirsek Onur Eriş'i geri alırız. Samsunspor Yönetimiyle de konuştum. Onlarda Onur'u bize kiralama konusunda söz verdi. Eğer gelecek sezon aynı kadroyu korursak Onur Eriş'i kadromuza katacağız. O her zaman bizim için çok büyük güç" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi