Çekya'da gerçekleştirilecek olan Grand Prix Usti -Nad Labe Uluslar arası Büyük Erkekler Büyük Bayanlar boks turnuvası 21-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu önemli organizasyonda Türkiye'yi Zonguldaklı Milli Boksör Birol Aygün temsil edecek. Aygün, Milli Boks Takım antrenörü Zonguldaklı İshak Tiryaki ile bu müsabakalara hazırlanıyor.

Çekya'daki bu zorlu müsabakalara Kastamonu Kadı Dağı Tesislerinde kampa giren Milli takım boksörler sıkı bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor. +75 kiloda Ay Yıldız forma altında ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Birol Aygün antrenörü İshak Tiryaki'nin yaptırdığı idmanlarla şampiyonluk hedefliyor.

İSHAK TİRYASİ, BİROL AYGÜN'E GÜVENİYOR

Birol Aygün'ün antrenörü Milli Boks Antrenörü İshak Tiryaki müsabakalarda sporcusuna güvendiğini belirterek şöyle konuştu: ''Çekya'da Grand Prix Usti -Nad Labe Uluslar arası Büyük Erkekler Büyük Bayanlar boks turnuvasu yapılacak. Ülkemizi temsilen müsabakalara ben ve sporcum Birol Aygün katılacak. Bayanlar Trabzon THOM ve Erkekler ise Kastamonu Kadı Dağında kampa girdi. Amacımız turnuvada şampiyon olmak. Bizlere destek veren Zongulak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Çekya'dan şampiyonlukla döneceğimize inanıyorum''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi