Polis Teşkilatının kuruluşunun 165&8217;nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında geçen hafta hava muhalefeti nedeniyle ertelenen fidan dikimi dün yapıldı. Polisevi&8217;nin yakınındaki arazide gerçekleştirilen fidan dikim törenine İl Emniyet Müdürlüğü&8217;nün kardeş okullarından Atatürk İlköğretim Okulu, Kemal Sabriye Ocakçı İlköğretim Okulu ve İstiklâl İlköğretim Okullarından çok sayıda öğrenci katıldı.



150 adet fidan dikildi



İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Erdoğan, Trafik Şube Müdürü Alaattin Akbaş ve çok sayıda polis memurunun hazır bulunduğu törende 150 adet akasya, fıstık çamı ve ıhlamur fidanı dikildi. Bartın Zonguldak yolu üzerindeki Şiremirçavuş mevkiinde bulunan Polisevi&8217;nin üst kısmındaki arazinin yapısına göre en uygun ağaçların fıstık çamı, dikenli akasya ve ıhlamur olduğu belirtildi.



Emniyetten yeşile katkı



Yaklaşık 9 dönümlük arazide yapılan fidan dikim töreni bir saat kadar sürerken, polis memurları fidan dikimi sırasında minik öğrencilere yardım etti. Bayram havasında geçen fidan dikimi ile birlikte yeşillenen arazide şimdiden ortaya güzel bir görüntü çıktı. Fidan dikimi emniyetin yeşile ve doğaya verdiği önemi de gözler önüne serdi. Büyük ilgi gören fidan dikimine emniyetin temizlik görevlileri ve Şiremirçavuş mevkiinde oturan bazı vatandaşlar da katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi