Ak Parti Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci aday adaylığını açıkladı:

&[#]8216;Harcanan her kuruşun hesabını vermeye hazırız&[#]8217;



Belediye Başkanı seçildiği ilk günleri hatırlamak dahi istemediğini belirten Dökmeci; &[#]8220;Personel rejimi yapılmış, maliyesi çalışan, eşit işe eşit ücret verilen ve adam ayrımı yapılmayan bir belediyeyi yeniden düzene sokmak kolay olmadı&[#]8221; dedi.



Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.


Öküşne İnegöl Köfte Salonu&[#]8217;nda aday adaylığı açıklaması yapan Başkan Dökmeci&[#]8217;yi İl Genel Meclis Üyesi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu ve partililer yalnız bırakmadı.


Göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmetlerin özetini hazırlayan Başkan Dökmeci partililere ve gazetecilere dağıttı.


Aday Adaylığı açıklamasında 5 yıl önce seçildiği ilk günleri hatırlamak istemediğini belirten Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci konuşmasında şunları ifade etti:


&[#]8220;Zaman su gibi geçiyor. Bundan 5 yıl önce aday olmak üzere başvurduğum günlere yeniden geri döndük. Belediye Başkanı seçildiğim ilk günleri hatırlamak bile istemiyorum. Zira maliyesi iflas etmiş, personeli maaş alamayan, hesabı bilinmeyen piyasaya borcu, Kurum ve Kuruluşlarla alacakların uyguladığı hacizlerden dolayı muhasebesi çalışamayan bir belediye, adamına göre maaş, prim, mesai verilen bir sistem. İşte bunları aşıp buralara kolay gelinmedi. Bugün ise personel rejimi yapılmış, maliyesi çalışan eşit işe eşit ücret verilen ve adam ayrımı yapılmayan bir belediyeyi yeniden düzene sokmak kolay olmadı.


Bizim kimse ile bir işimiz yok. Biz işimizi düzgün yapmak için Kozlu halkı tarafından seçildik. Tabii ki her şeyi yaptık bitirdik iddiasında değiliz. Ancak başta bahsettiğim zorlukları geçmek bizi bu günlere getirdi. Getirdi derken 5 yıla yakın süre içinde 60 trilyon bütçe yapan bir Kozlu Belediyesi bu bütçeyi tamamen Kozlu halkı için harcadı. Harcanan her bir kuruşun hesabını vermeye hazırız.


Bahsettiğim bu yoğunluk esnasında bazen personel, bazen insanlarımız bazen de teşkilatlarımız ile fazla ilgilenememiş olabiliriz. Ama her türlü olumsuz şartlarda dahi insan sevgisini kaybetmedim. Benim göstermelik işim olmaz. Ben insanların ihtiyaçlarına göre hizmet vermeyi benimsemiş bir kişiliğe sahibim.


Eksiklik olarak görünenleri ve yapılması gerekenlere talip olduğun için ve yeniden Ak Parti Kozlu Belediye Başkanı olmam için başlayan süreçte önce belediye başkan aday adayı sonra belediye başkan adayı ve sonunda da Kozlu Belediye Başkanı olmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisi Kozlu Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum.&[#]8221;


Kazancı&[#]8217;ya teslim etti


Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, yemek sonrası Ak Parti İl Binasına giderek hazırladığı adaylık dosyasını Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı&[#]8217;ya takdim etti.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, Hüdai Dökmeci&[#]8217;ye bundan sonraki süreçte başarılar diledi. Daha sonra partililer tek tek Dökmeci&[#]8217;yi tebrik ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi