Devrek Belediyespor ile Gelikspor arasında oynanacak olan play-out maçı için artık geri sayım başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın son provasını karşılaşmanın oynanacağı statta yapan Devrek Belediyespor'da moraller yerinde.

Bölgesel Amatör Lig ekibi Devrek Belediyespor, 5 Mayıs Pazar günü Gelikspor ile oynayacakları Baraj maçı hazırlıklarını Murat Şahibe yönetiminde sıkı bir tempo ile sürdürüyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda son provasını yapan Devrek Belediyespor antrenmana düz koşu ile başladı, antrenmanın son bölümünde ise maçın provasını yaptı.

"BÖLGESEL AMATÖR LİGDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Takımın başına ikinci yarıda gelen Devrek Belediyespor'un antrenörü Murat Şahabe Pazar günü oynanacak play-out maçı için konuştu. Şahabe, "Gelikspor'u yenerek Bölgesel Amatör Ligde kalmak istiyoruz. Günlerdir tüm çalışmalarımız da bunun üzerine devam ediyoruz. Takım olarak iyi bir kadroya sahibiz. Oyuncularımızı da Gelikspor maçını kazanacak potansiyelde. Pazar günü seyircilerimizin desteği ile rakibimizi yenerek ligde kalacağız. Bunun içinde sahada oyuncularım ve ben elimden geleni yapacağız. Bizlere maddi ve manevi elinden gelen desteği veren Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'ta teşekkür ediyoruz. Biz yolumuza BAL'da devame edeceğiz" şeklinde konuştu.

BOZKURT SÖZ VERDİ, GEREKEN YAPILACAK

31 Mart yerel seçimlerde Devrek Belediye Başkanlığı'na seçilen Çetin Bozkurt kritik Gelikspor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolculara prim sözü verdi. Kırmızı-beyazlı ekip alacağı galibiyetin ardından primleri de cebe indirecek.

Editör: Pusula Gazetesi