AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yoksul grubu projesi kapsamında Bartın´da yapılacak 192 adet konut, 1 adet sosyal tesis alt yapı ve çevre düzenlemesi inşaat ihalesinin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 7 milyon 380 bin TL bedelle gerçekleştirildiğini söyledi.

Müjdesini Başbakan vermişti


Geçen yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&8217;ın Bartın mitinginde Bartın´a yoksul vatandaşlar için konut yapılacağı müjdesinin ardından gerekli arsa tahsisini yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, TOKİ konutlarının yanındaki hazineye ait arsayı tahsis ettiklerini ve ardından ihale sürecinin de tamamlandığını ifade etti.


Ev sahibi olacaklar


İnşaat çalışmalarının yakında başlayacağını belirten Milletvekili Tunç, hiçbir sosyal güvencesi ve geliri olmayan, hayatta ev sahibi olması mümkün olmayacak kişilerin bu şekilde ev sahibi olmalarının sağlanacağını kaydetti.


Peşinatsız 100 TL taksitle


Milletvekili Tunç; &8220;Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla başlatılan yoksul konutu projesi kapsamında yapılan konutlar, hiç peşinatsız, 100 lira taksitle, Valilikler tarafından belirlenen ve hiçbir sosyal güvencesi ve geliri olmayan yoksul vatandaşlara satılacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi