Amasra ilçesindeki Toplum Sağlığı Merkezi binasının onarım işi için ihale yapılacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. maddesi gereğince açık ihale usulü ile yapılacak ihalenin 19 Nisan günü saat 14.30&8217;da gerçekleştirileceği belirtildi. Özel İdare ihale salonunda yapılacak ihaleye sadece yerli isteklilerin katılabileceği, ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklifin sadece fiyat esasına göre belirleneceği ifade edildi.


İhale dokümanı 50 TL


İhale dokümanı Özel İdarede görülebileceği ve 50 TL karşılığında Sağlık İşleri Müdürlüğü adresinden satın alınabileceği belirtildi. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almalarının zorunlu olduğu, tekliflerin ihale tarih ve saatine kadar Bartın İl Özel İdaresi 2. Kat İhale Sonu adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilebileceği açıklandı.


İşin tamamı için teklif verilecek


İsteklilerin tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecekleri, ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacağı, ihalede, işin tamamı için teklif verileceği, isteklilerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3 ´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekleri de ihale ile ilgili verilen bilgiler arasında bulunuyor. Teknik personel olarak da bir inşaat mühendisi gerekiyor.

Editör: Pusula Gazetesi