Kdz. Ereğli ilçesinde dün gece işlenen cinayetin zanlıları bu gün akşam saatlerinde Ormanlı Beldesi'nde jandarma ekiplerinin titiz çalışması ile yakalandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aracının içerisinde ölü olarak bulunan Cüneyt Seyhan'ı birlikte alkol aldığı iki arkadaşının sopayla döverek öldürdüğü ortaya çıktı.
Olay Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Sofular Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre Cüneyt Seyhan dün akşam saatlerinde arkadaşları B.D. ve S.A. ile önce evde daha sonra ise ormanlık bir alanda alkol almaya başladı. Selman ile diğer iki arkadaşı gecenin ilerleyen saatlerinde aşırı alkol sonrası bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında B.D. ile S.A. sopa ile defalarca Cüneyt Seyhanalman'a vurarak bayılttı. B.D. ile S.A. daha sonra Selman'ı kendi aracına bindirerek Çiğdemli, Yunuslu ve Sofular Köyü yolayrımına bırakarak kaçtı. Sabah saatlerinde Çiğdemli köyü sakinleri Seyhan'ı aracının içerisinde kanlar içerisinde hareketsiz halde bulunca jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Cüneyt Seyhan'ın öldüğünü belirledi. Cinayetle ilgili olarak sabah saatlerinden itibaren titiz bir çalışma yürüten Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri önce B.D. ile S.A.'nın köye geldiği aracı belirledi, ardından da zanlıların kaçıp saklanabilecekleri Ormanlı Beldesi'nde arama yapmaya başladı. Jandarma ekipleri akşam saatlerinde B.D. ile S.A.'yı saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıların aldıkları alkolün etkisiyle tartışma yaşadıklarını kabul ettiği ancak arkadaşları Cüneyt Seyhan'ı öldürmediklerini söylediği öğrenildi.
Zanlıların jandarmadaki sorguları devam ederken, işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilecekleri öğrenildi.
Savcılığın olayla ilgili başlattıkları soruşturma sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi