Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğunun geleneksel "Bahar Konseri" bu yıl Türk müziğinin büyük bir ismini konuk sanatçı olarak ağırlayacak. Ücretsiz verilecek konserde Türk Sanat Müziğinin ünlü sesi Zekai Tunca da konuk sanatçı olarak yer alacak. Şef Levent Özger yönetimindeki konser 30 Nisan Salı günü saat 20.00'de başlayacak. Aynı zamanda topluluğun kuruluşunun 20. yılının da kutlanacağı konser Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak.

BAŞÖREN: "ÇAYCUMA TARİHİ BİR GÜN YAŞAYACAK"

Topluluk Başkanı Hamza Başören, "Bu yıl topluluğumuzun 20'nci kuruluş yıldönümü. Düzenleyeceğimiz bahar konserininbu yıldönümünün anısına daha görkemli olmasını istedik. Türk müziğinin yaşayan en değerli isimlerinden biri, gerçek bir müzik efsanesi, bestekar Zekai Tunca ile iletişime geçtik. O da bizleri kırmayarak davetimizi kabul etti.Konserimize katılarak şarkılarımıza eşlik edecek. Çaycuma'nın olağanüstü güzellikte bir gün yaşayacağını düşünüyoruz. Tüm halkımızı bu tarihi güne davet ediyoruz" dedi.

KANTARCI "ÇAYCUMA BÖLGENİN KÜLTÜR BAŞKENTİ HALİNE GELDİ"

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı konuya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, "Çaycuma bölgenin kültür başkenti haline geldi. Her akşam bir etkinlikten diğerine koşuyoruz. Bu keyifli koşuda kimi etkinliklere yetişemediğimiz bile oluyor. Arkadaşlarımız yine çok güzel bir program hazırladı. Belediyemizin Türk Sanat Müziği Korosu 20. yılını çok özel bir konserle kutlayacak. Türk Sanat Müziği'mizin efsane ismi Sayın Zekai Tunca konuğumuz olacak. Gerçekten sanatsal hazların doruklarına çıkacağımız, her yönüyle güzel Çaycuma'mıza yakışan üst düzeyde bir etkinlik olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, koromuzun 20. yılını kutluyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi