Zonguldak İkinci Amatör Küme Merkez grubunda şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. İlk yarıyı 16 puanla en yakın takipçisi Tersanespor'un 3 puan önünde lider tamamlayan Beycuma Cezaevispor ara verilmeden devam eden ikinci yarının ilk maçında Kozlu Taşkömürüspor'u 4-1 gibi farklı skorla mağlup ederek puanını 19'a yükseltti. Ligin 9'ncu hafta maçları 1 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

BEYCUMA CEZAEVİ-KOZLU TAŞKÖMÜRÜ: 4-1

Merkez grubu lideri Beycuma Cezaevispor Pazar günü Fener Sahası'nda oynadığı Kozlu Taşkömürüspor maçını farklı kazandı. Rakibi karşısında 4-1 gibi farklı skorla 3 puana uzanan Beycuma Cezaevispor 19 puana ulaştı. Ligin ikinci sırasındaki Tersanespor'un da haftayı yenilgi ile kapatması puan farkının biran da 5'e çıkmasına neden oldu.

GÜVENLİKGÜCÜ-TERSANESPOR: 2-0

İlk yarının flaş ekiplerinden Tersanespor namağlup tamamladığı ilk yarının ardından ikinci yarının ilk maçında şoke oldu. Ligde galibiyeti bulunmayan Güvenlikgücüspor'a 2-0 yenilen Tersanespor ilk yenilgisini aldı, ikinci sıradaki yerini kaybetti. 13 puanda kalan Tersanaspor üçüncü sıraya gerilerken, Güvenlikgücüspor ise 6 puanla son sıradan kurtuldu.

ÇAYDAMAR-KOZLU MERKEZ TOPBAŞI: 3-0

Ligin iddialı ekiplerinden olan Çaydamarspor Cumartesi günü oynadığı Merkez Topbaşı maçının henüz 3'ncü dakikasında 1-0 öne geçtiği maçın diğer bölümlerini de rahat oynadı. Sahadan 3-0 galip ayrılan Çaydamarspor 14 puana yükselerek ikinci sıraya yerleşti.

ELVANPAZARCIK-KARAMANSPOR: 5-1

2. Küme Merkez grubunda sezona 2'de 2 ile başlamasına rağmen sonraki haftalarda düşüşe geçen Elvanpazarcıkspor ikinci yarının ilk maçında rakibi Karamanspor'u 5-1 mağlup ederek moral buldu. Kırmızı-beyazlı ekip aldığı farklı galibiyetle 13 puana yükselerek hem şampiyonluk iddiasını sürdürdü, hem de rakiplerine gözdağı verdi.

Editör: Pusula Gazetesi