ODTÜ Uluslar arası Robot Yarışmasında dereceye giren Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Ar-Ge Robot Ekibi öğrencileri, Okul Müdürü Burhan Koyu ve Ekip Başkanı Tolunay Demirci Vali Erdal Ata&[#]8217;yı makamında ziyaret etti. Vali Erdal Ata ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Bizi Ankara&[#]8217;daki yarışmada en iyi şekilde temsil ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarınızı liseden sonra üniversitede gösterirsiniz. Sizleri gerçekten kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum&[#]8221; dedi.
Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Burhan Koyu ise &[#]8220;Toplam kalitede il birinciliği alarak kalitesini tescilleyen ekip Türkiye çapında finale kalarak liseler arası ilk 6 ekip arasına girmeyi başararak Zonguldak&[#]8217;ın adını duyurdu. Bu başarı da emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Erdal Ata olmak üzere tüm destekçilerimize ve özellikle Zonguldak halkına teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, &[#]8220;Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisemiz ilk 20 okul arasına girdi. Ekip dalında izlenecekler&[#]8221; dedi.
Konuşmaların ardından, Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Burhan Koyu, ekip başkanı ve diğer öğretmenlere Vali Erdal Ata tarafından teşekkür belgesi verildi. Daha sonra öğrencilere ise eşofman hediye edildi. Daha sonra İzmir Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında Türkiye Birincisi İrem Civan, Türkiye İkincisi Yasemin Gümüşkaya ve Ankara&[#]8217;da yapılan şehitler Kupasında İrem Civan ve Yasemin Gümüşkaya birinci, Gizem Bayrak İkinci ve öğretmenleri ile birlikte Vali Ata&[#]8217;yı makamında ziyaret etti. Vali Erdal Ata ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İzmir Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında ve Ankara&[#]8217;da yapılan Şehitler Kupasında birinci ve ikinci olan örencilere başarılar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi